Een speciale gelegenheid?

Heeft u iets speciaals te vieren zoals een bruiloft, jubileum of u wilt een cadeau aan een geliefd iemand geven? Dan is een olieverfportret een exclusief cadeau!

Een portretschilderij:

realistisch en boeiend, naar het leven geschilderd. Een kleurrijk kunstwerk geschilderd met olieverf op fijn linnen of paneel, in een klassieke stijl en toch met een moderne uitstraling.

Werkwijze bij een opdracht

We bespreken vooraf uw wensen en de mogelijkheden: het formaat, de pose, compositie, kleding, de poseersessies, etc.. Bij de eerste sessie maak ik schetsen en foto’s. Na keuze van de definitieve compositie schilder ik het portret direct ‘naar het leven’ en maak ook gebruik van foto’s ter ondersteuning.  Na de laatste poseersessie kan de geportretteerde en/of opdrachtgever het resultaat komen kijken. Na instemming van de opdrachtgever zal ik het schilderij in afwezigheid van het model voltooien.

Prijsindicatie

Als voorbeeld, een portret van het hoofd tot en met schouders van één persoon op linnen doek of paneel van 30×40 cm, exclusief lijst, kost vanaf €950. Andere formaten of een portret van meerdere mensen zijn ook mogelijk;  prijs op aanvraag. Aanbetaling : 25% van het bedrag.

Locatie Atelier

Marsweg 115-1  ZUTPHEN

Voor meer informatie stuur een e-mail naar h.dijkhoff@telic-art.nl